Entorns de Rasquera

Aventura, activitats, riu, mar i muntanya

Balneari de Cardó

Serra i Balneari de Cardó

Entre el entorns de Rasquera ,hi trobem la serra de Cardó, que s’estén entre els municipis de Rasquera i Benifallet, i els contraforts occidentals que davallen fins a l’Ebre.

Situat dalt d’un espadat rocós conegut com “el salt del Frare”, que s’enlaira al costat del barranc de Sallent, es troba l’antic balneari de Cardó. El seu origen es remunta a la primeria del segle XVII, quan en aquest indret s’instal·là una comunitat carmelita.

Itineraris de senderisme que passen per l’ermita de la Santíssima Trinitat o la de Sant Àngel per enfilar-se fins al portell de Cosp així com la font del Teix.

Allunya’t de qualsevol nucli habitat, l’entorn invita a la reflexió!

Platges i Cales

A poc més de 20km de Rasquera, hi trobareu des de llargues platges tranquiles, fins a d’altres situades en els nuclis urbans, així com cales acollidores entre la vegetació mediterrània. Ets dels que es prenen una cervesa envoltat d’amics, gent jugant amb pales i nens construint castells de sorra? O prefereixes estirar-te a la sorra amb la teva parella en un bonic capvespre? Tu decideixes com vols passar els teus dies de descans!

Cala Lo Ribellet, Cala Bon Capó, Cala Calafató, Cala Forn, Platja de Calafat, Platja de l’Alguer, Platja de Pixa-vaques…

Platja de les Avellanes, platja dels Capellans, platja del Baconé, Cala Maria, Cala l’Ascaret, Platja Cap-Roig…

Enoturisme a Biopaumerà

Visita a les vinyes i a les oliveres centenàries i mil·lenàries existents dins la finca Biopaumera (a 1km de Rasquera) amb una explicació sobre el cicle anual de la vinya, varietats existents i sobre les pràctiques que s’han de respectar per poder obtenir la qualificació d’agricultura ecològica. Una vegada vistes les vinyes, es passarà a la visita al celler on serà explicat el procés que se segueix des de l’entrada de la verema fins l’embotellat i envellit, explicant també els cupatges que s’elaboren, per què es fan i què aporta cada varietat al vi final. També s’explicarà la incidència de les diferents fustes de les botes de roure i què aporten al vi. Per finalitzar es proposa un tast dels vins elaborats i de les diferents fases en què es troba el vi.

Preu: 10€/persona
Cal reserva prèvia

Aventura

L’entorn de les Terres de l’Ebre ofereix diferents aventures; moltes per a gaudir en família o amb els amics. Et ve de gust descobrir com es produeix la mel? Prefereixes conèixer els mètodes de pesca tradicional amb persones autòctones? T’agradaria conèixer un espai on l’arròs es cultiva de manera ecològica? O vols nedar entre tonyines enmig del mar?

Aquestes són algunes de les sorprenents activitats que t’ofereix aquest territori. Et recomanem que consultis les diferents opcions i que escullis la que més et motivi!

La Via Verda de les Terres de l’Ebre és una ruta turisticocultural que transcorre per l’antiga via fèrria de la Vall de Safan. El seu traçat s’inicia a la capital de la comarca del Baix Ebre (Tortosa) continuant per Xerta, Benifallet, Horta de Sant Joan…

Gaudeix de la naturalesa en estat pur. Practica piragüisme o caiac pel tram més bonic i salvatge del riu Ebre català.

T'ho perdràs?

Consulta el nostre calendari de disponibilitat i contacta’ns directament a través del nostre formulari per efectuar la teva reserva.